Hasan Rexha – Kulina
| E Merkure, 02.09.2009, 06:20 PM |

Vitrina e librave

Hasan Rexha – Kulina

MASAKRA SERBE NË FSHATRAT E TREVAVE TË LLAPIT DHE GALLAPIT TË KOSOVËS

(“Yrfia”, janar 1921)

Libri ka 344 f., çmimi 5 euro.

Porosia tek autori: 044/218-893

Kadri Mani


(Vota: 3 . Mesatare: 2.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: