Pritja 35-vjeçare e Besës së Kavajës

Nga “Fremad Amager” e Danimarkës 1972 te “Bežanija” e Serbisë 2007 nuk është një 35 vjetor i pasur për Besën e Kavajës. Më 1972 ajo ka mbyllë një cikël të shkëlqyer të saj për të heshtur plot 35 vjet. Gjatë gjithë kësaj kohe, deri në këte kalim në shekullin e ri, skuadra nobël e Kavajës...

“Dështimi” paraprak i stinës 2007-’08

Nga Besnik Dizdari - Duket si punë e saj. Do të kemi përsëri një kampionat me 12 skuadra. Me gjithë kundërshtimin tonë (dhe jo vetëm tonin), e pakta qysh prej nja tri vjetësh, për një qëndrim tjetër gjeopolitik të futbollit të kampionatit kombëtar, përsëri me tri periudha (faza) dhe befasisht...

Shqiperia kampione e "MiniBoterorit 2007"

Nje telefonate mengjesore me rizgjoi disi ndjesi te se kaluares: "Zoti Ahmati, me tha, a e dini se sot zhvillohet finalja e "Miniboterorit 2007", e Shqiperia eshte finaliste ne Athine?! E di, i thashe kolegut, e kam ndjekur nga afer kete veprimtari dhe do te shkruaj ...
Kryesore