Besnik Dizdari: Besa 2008 te Besa 1958?...

Kampionati i 69-të Kombëtar i Futbollit, ka një risi të mbas 50 vjetëve: Besën e Kavajës. Klubi i parë shqiptar, i cili arriti po për herë të parë në historinë e futbollit shqiptar të shlyejë, hjekë...

Sinani në histori, krah Resmjes dhe Panos

Përvjetori i një ditëlindjeje është gjithmonë i bukur. Aq më tepër kur është një moshë kur ke se çfarë t'i gëzohesh. Vioresin Sinani dje ka mbushur 30 vjeç. Si rrjedhojë, futbollisti i njohur shkodran e ka festuar...

Lista e “zeze” e Bariçit me “VIP”-at e Kombetares

Eshte i çliruar. Ra parimisht dakord per te firmosur kontraten e dyte me Federaten Shqiptare te Futbollit (edhe pse shume te reduktuar) dhe per “Albania”-n i thote te gjitha. Nuk kursen asgje...

Shqiperia ngec 11 metra larg fitores

Shqiperia nuk mundur dot te shkoje me larg se nje barazim ne nje takim vertet emocionues ndaj Bullgarise. Kuqezinjte kane tentuar ta mbyllin takimin me rastet e shumta te krijuara, por jane arritur nga Berbatov ne minuten e 88-te...

Spartaku i Moskës, Stalini, Berija dhe Shqipëria… (III)

Spartaku ka ardhur në Shqipëri edhe më 1951, plot pesë vjet mbas ardhjes së tij të parë më 1946. Madje kësaj here ka ardhur me një bujë që për shumë e shumë vite nuk do të ndalej. Ka ardhur mu në kohën kur protagonistët e mëdhenj të...

Kampionati Shqiptar - 2006-07

Kampionati Shqiptar - 2006-07

Kampionati Shqiptar - 2005-06

Kampionati Shqiptar - 2005-06

Kampionati Shqiptar - 2004-05

Kampionati Shqiptar - 2004-05

Kampionati Shqiptar - 2003-04

Kampionati Shqiptar - 2003-04

Kampionati Shqiptar - 2002-03

Kampionati Shqiptar - 2002-03

Kampionati Shqiptar - 2001-02

Kampionati Shqiptar - 2001-02

Kampionati Shqiptar - 2000-01

Kampionati Shqiptar - 2000-01

Kampionati Shqiptar - 1999-2000

Kampionati Shqiptar - 1999-2000

Kampionati Shqiptar - 1998-99

Kampionati Shqiptar - 1998-99

Kampionati Shqiptar - 1997-98

Kampionati Shqiptar - 1997-98

Kampionati Shqiptar - 1996-97

Kampionati Shqiptar - 1996-97

Kampionati Shqiptar - 1995-96

Kampionati Shqiptar - 1995-96

Kampionati Shqiptar - 1994-95

Kampionati Shqiptar - 1994-95

Kampionati Shqiptar - 1993-94

Kampionati Shqiptar - 1993-94

Kampionati Shqiptar - 1992-93

Kampionati Shqiptar - 1992-93

Kampionati Shqiptar - 1991-92

Kampionati Shqiptar - 1991-92

Kampionati Shqiptar - 1990-91

Kampionati Shqiptar - 1990-91

Kampionati Shqiptar - 1989-90

Kampionati Shqiptar - 1989-90

Kampionati Shqiptar - 1988-89

Kampionati Shqiptar - 1988-89

Kampionati shqiptar - 1987-88

Kampionati shqiptar - 1987-88

Kampionati shqiptar - 1986-87

Kampionati shqiptar - 1986-87

Kampionati shqiptar - 1985-86

Kampionati shqiptar - 1985-86

Kampionati shqiptar - 1984-85

Kampionati shqiptar - 1984-85

Kampionati shqiptar - 1983-84

Kampionati shqiptar - 1983-84

Kampionati shqiptar - 1982-83

Kampionati shqiptar - 1982-83

Kampionati shqiptar - 1981-82

Kampionati shqiptar - 1981-82

Kampionati shqiptar - 1980-81

Kampionati shqiptar - 1980-81

Kampionati shqiptar - 1979-80

Kampionati shqiptar - 1979-80

Kampionati shqiptar - 1978-79

Kampionati shqiptar - 1978-79

Kampionati shqiptar - 1977-78

Kampionati shqiptar - 1977-78

Kampionati shqiptar - 1976-77

Kampionati shqiptar - 1976-77

Kampionati shqiptar - 1975-76

Kampionati shqiptar - 1975-76

Kampionati shqiptar - 1974-75

Kampionati shqiptar - 1974-75

Kampionati shqiptar - 1973-74

Kampionati shqiptar - 1973-74

Kampionati shqiptar - 1972-73

Kampionati shqiptar - 1972-73
Kryesore