Frank Shkreli: Nuk jemi popull krahinash as fisesh por një Komb Shqiptare

Disa media shqiptare njoftuan lajmin e dhene nga agjencia e lajmeve italiane Ansa...

Frank Shkreli: Njëzet vjet pas rënies së komunizmit

Kohet e fundit, sic duket duke shenuar 20-vjetorin e renjes se komunizmit ne Evropen Lindore...

Frank Shkreli: Dy adhurues të paqes në botë

Ky vit shenon 100-Vjetorin e Lindjes se Nene Terezes dhe per disa muaj tani kane filluar...

Frank Shkreli: Drejtesi edhe per Viktimat e Komunizmit ne Kosove

Ditet e fundit Deputeti i Republikes se Kosoves, Zoti Nait Hasani paraqiti per publikun kerkesen e tij...

Frank Shkreli: Ne Solidarizim me Popullin Polak

Para nja nje jave pothuaj 100 veta mbeten te vdekur kur aeroplani i presidentit polak u rrexua afer...

Frank Shkreli: Ndërroi Jetë Pjetër Kadeli i Oroshit të Mirditës

Javen qe shkoi ne Falls Church te shtetit Virginia, jo larg Washingtonit, nderroi jete Pjeter Kadeli...

Frank Shkreli: Ndërgjegjeja kombëtare në gjumë

Kohet e fundit ne Shqiperi u “zbulua” nje varreze ne malin e Dajtit ku gjendeshin trupat e te pakten 19 personave...

Frank Shkreli: Dielli për shqiptarët lind në Perëndim

Pikespari dua te falenderoj Universitetin e New Yorkut dhe Profesorin Shinasi Rama per organizimin e ketij tubimi...

Frank Shkreli: Bashkimi i Kombit - Enderra qe nuk shuhet

Zoti Kryetar Agim Karagjozi – drejtues e perkrahes te Vatres – Perfaqsues te qendrave fetare dhe te organizatave politike...

Frank Shkreli: Kontributi i diasporës shqiptare në SHBA s’matet dot prej apatridëve

Duke lexuar editorialin e Kiço Blushit ne Gazeten Shqiptare te dates 19/9/09 m’u kujtuan programet e radio Tiranes...

Frank Shkreli: Zonja e Zeze, Nexhmije Hoxha

Fillimisht, dua te falenderoj organizaten Pan-Shqiptare “Vatra” per ftesen qe me beri per t’i thene dy tri fjale ne lidhje me librin e publicistit dhe gazetarit Fahri Balliu, “Zonja e Zeze...

Frank Shkreli: Në emër të “kolaboracionistëve” dhe “surretër-ve”

I dëgjova kohet e fundit fjalet dhe komentet e Zotit Pandeli Majko (si edhe te Leskajt, Milos e te tjereve) ne lidhje me “kolaboracionistet” ose “surreter-it” siç u referohej Zoti Majko...
Kryesore