Frank Shkreli: Bashkimi i Kombit - Enderra qe nuk shuhet

Zoti Kryetar Agim Karagjozi – drejtues e perkrahes te Vatres – Perfaqsues te qendrave fetare dhe te organizatave politike...

Frank Shkreli: Kontributi i diasporës shqiptare në SHBA s’matet dot prej apatridëve

Duke lexuar editorialin e Kiço Blushit ne Gazeten Shqiptare te dates 19/9/09 m’u kujtuan programet e radio Tiranes...

Frank Shkreli: Zonja e Zeze, Nexhmije Hoxha

Fillimisht, dua te falenderoj organizaten Pan-Shqiptare “Vatra” per ftesen qe me beri per t’i thene dy tri fjale ne lidhje me librin e publicistit dhe gazetarit Fahri Balliu, “Zonja e Zeze...

Frank Shkreli: Në emër të “kolaboracionistëve” dhe “surretër-ve”

I dëgjova kohet e fundit fjalet dhe komentet e Zotit Pandeli Majko (si edhe te Leskajt, Milos e te tjereve) ne lidhje me “kolaboracionistet” ose “surreter-it” siç u referohej Zoti Majko...
Kryesore