Doli nga shtypi buqeta letrare, '' Pesë libra e ndjekin autorin '', e shkrimtarit Kasam Shaqirvela

Të nderuar lexues të fjalës së bukur poetike, kemi nderin t'ju njoftojmë se këto ditë doli nga shtypi buqeta letrare...

Kadri Mani: Dr. Ibrahim Rugova triumfoi në Kosovë dhe në Hagë!!

Kadri Mani: Dr. Ibrahim Rugova triumfoi në Kosovë dhe në Hagë!!...

Nje liber ne gjermanisht i Artistes Alida Hisku eshte nje dhurate e bukur per cilindo...

Viti i ri po troket ne dere, ndersa ne mund te mendojme qysh tani per peshqeshet tona derguar te dashurve...

Frashër Demaj: Afrim Xhuraj Jeta dhe Vepra

Në Botim të Institutit të Historisë në Prishtinë, doli nga shtypi monografia nga Dr. sc. Frashër Demaj...

Lulzim Logu: Koha vdes si zemër

Sapo doli nga shtypi libri më i ri i poetit Lulzim Logu, me poezi i titulluar: "Koha vdes si zemër" nga shtëpia Botuese...

Shemsi Mehmeti- Baca: Bijtë e tokës së djegur

Shemsi Mehmeti- Baca:"BIJTË E TOKËS SË DJEGUR", roman, Prishtinë,2008, f.232, çmimi 3 euro; porosia te...

Xhafer Syla: Biblioteka dje dhe sot

Shkencëtari i mirënjohur, zotni Xhafer Syla, është vëllai i Fazli Sylës, udhëheqës shumëvjeçar i arsimit në Kosovë...

Vitrina e librave të LSHAKSH

Lidhja e shkrimtarëve,artistëve dhe krijuesve shqiptar në Gjermani se shpejti do të organizoj promovimin e librave...

Hasan Rexha – Kulina

MASAKRA SERBE NË FSHATRAT E TREVAVE TË LLAPIT DHE GALLAPIT TË KOSOVËS...

Së shpejti në shitje libri më i ri i autorit Shkëlzen Gashi: Adem Demaçi

Kur dhe ku lindet dhe rritet Adem Demaçi? Çfarë thotë mësuesja e tij për të?...

Fjalor enciklopedik nga Teknologjia e Informacionit

Në dorë keni, të dashur lexues dhe bashkëpunëtorë të “Zemrës shqiptare”...

Fjalori i Gjuhës Shqipe, nga Mehmet Elezi

Fjalori i Gjuhës Shqipe, është fryt i një pune shumëvjeçare të shkrimtarit e publicistit...

Fejzulla Arifi: Në brendësinë e Unit

Libri filozofik i autorit Fejzulla Arifi mund të gjendet në librarinë...

Doli nga shtypi trilogjia nga autori Blerim Shala:"Jeta e vdekjes"

Doli nga shtypi trilogjia nga autori Blerim Shala:"Jeta e vdekjes"...

Njoftim i Zemra Shqiptare për krijuesit tanë

Duke filluar nga sot, Zemra Shqiptare iu ofron mundësinë, që ju...

Alfred Papuçiu: Meditim për shqiptarët, Europën dhe Kombet e Bashkuara

Libri i Alfred Papuçiut „Meditim për shqiptarët, Europën dhe Kombet...

Adem Berisha: Krenaria dhe pikëllimi

Njoftojmë lexuesit se u hodh në rrjetin e shitjes nëpër qoshqet e “Rilindjes” nëpër Kosovë përmbledhja me vjersha e autorit Adem Berisha: “KRENARIA DHE PIKËLLIMI...
Kryesore