Wednesday, 23.01.2019, 04:31 PM (GMT)

Editorial » Mehmetaj

Gani Mehmetaj: Cubi

Atë natë nuk do ta harroj deri në vdekje. Gjithë mbrëmjen fryu një puhizë e lehtë dhe e ngrohtë...
Newsletter