Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Nisma për pajtimin e gjaqeve, plagesave e të ngatërresave‏

| E diele, 21.06.2009, 12:49 PM |


Kandidatët për deputetë në Qarkun e Shkodrës

Pëllumb Sulo

Zëri i Amerikës, Shkodër

Në vazhdim të pasqyrimit që Zëri i Amerikës, po i bën platformave elektorale të kandidatëve për deputetë, në Qarqe të ndyshme të Shqipërisë, kjo kronikë prezanton kandidatët për deputetë të Qarkut të Shkodrës; zonjën Arenca Troshani të Partisë Demokratike, zotit Ilir Beqja të Partisë Socialiste dhe zotit Mark Lumaj të Partise Demokristiane.
Komenti ynë:

Propozojmë që këto tri koka Kandidatë për deputetë në Qarkun e Shkodrës, të mblidhen kokë më kokë: t’i lënë hasmëritë partiake dhe të zhvillojnë fushatë të ndershme- shçiptarçe. Ta marrin nismën për pajtimin e gjaqeve, plagesave e të ngatërresave, në mënyrë që ta shlyjmë kontrastin: Shkodra djep i Kulturës Shqiptare-Shkodra djep Krimesh (ngujimesh në burgjet shtëpiake!?!).

Të fillojmë të botojmë biografinë e Pleqnarit Legjendar të Anton Çettës...