Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


SHAIBK: Komunikatë

| E shtune, 20.06.2009, 07:40 AM |


KOMUNIKAT  SHAIBK PER  EVROP!

Perkrahet Raporti I punes nga Kuvendi I Dyte te FBKSH-se dhe Deklarata e Kuvnendit te FBKSH –Prishtine!


RAPORTI I  PUNES NGA  KUVENDI  I  DYTE TE FBKSH-se  

Zona Nr 2”Kosova Historike”,  Prishtine

Te dashur vellezer dhe motra Zona NR 2” Kosova Heroike”,Prishtine

 Ne emer te SHAIBK per Evrop  pasi qe lexuam Raportin  dhe deklaraten e leshuar ne fjale !

Ne përkrahim dhe miratojme pa asnjë vërejtje kete Raport te leshuar nr 2/ 2009 dhe deklaraten e FBKSH!

 Duke ju deshiruar pune te mbare dhe suksese te mëtutjeshme per te arritur Bashkimin Kombetare!

Me 18.06.2009 Gjermani!


Kordinatori I SHAIBK per Evrop !

Prof.Xhavit Dalloshi

Sekretare i pergjithshem i shaibk per Gjermani Kordinatore I shaibk per Evrop.

Anetare I CDU dhe anetare I CDA per Rrethin e Weselit dhe kete vit Delegat I CDA per Republiken e NRW.

Organizatore I te gjitha takimeve te -uck –se me Bundestagun  dhe LandtagunGjerman

Dhe ishe Kryetar i keshillit Fondi vendlindja Therret!