Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Ilir Dardani: Me mire harro Frymemarrjen sesa Shqiperine!

| E enjte, 18.06.2009, 06:36 PM |


Me mire harro Frymemarrjen sesa Shqiperine!

Nga Ilir Dardani

Amerikani, italiani, gjermani, francezi, belgu, anglezi, por edhe turku e arabi kane emrat e tyre.
Shqiptaret katolike kane pak emra te huaj, por qe jane europiane (sigurisht me te pranueshmit per faktin e thjeshte se jemi europiane).
Ortodokset kane me shume emra grek, por edhe europian (keta me pak te pranueshem sepse Greqia eshte nje nga ato…!).
Myslimanet…! Ketu ndryshon gjithcka! Rreth 90% kane emra te papranueshem turko-arab! 5% shqiptar dhe 5% europian.

Per nje emer qe shqip s’e ke (mekat prindi)
Ne Anadoll kerkon memedhe (mekat hoxhe)
Me mire laj zemren me dashuri (bekim Shqiperie)
‘’Kuku  isufat’’ mos te kendojne me mbi ty! (mallkim historie)

Ata shqiptare qe nuk i prek aspak ky realitet i sterhidhur jane Gjallesa qe peshojne kot mbi toke.

Ai shqiptar qe vazhdon te pagezoje femijen me emra antishqiptar turko-arab eshte tradhetar dhe funderrime e kombit.
Edhe shqiptaret e krishtere, sidomos ata ortodokset duhet te jene me prane emrit shqiptar se mbeten zhelet e grekeve gjithe jeten e brez pas brezshme!

Ata qe harrojne se jane SHQIPTARE, uroj te harrojne edhe te marrin fryme.

Ikja nga Azia dhe nga Ballkani eshte e domosdoshme per shqiptaret, nese pretendojne te jene njerez te denje te ketij planeti.

P.S. Nga mungesa e kohes i rashe shkurt.
Mire u lexofshim heren tjeter, me qosen e KADARENE.