Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Baki Ymeri: Gezuar Pashket! Shendet, prosperitet dhe drite!‏

| E premte, 17.04.2009, 06:17 PM |


Kisha e Shen Jozefit ne qender te Stublles
Kisha e Shen Jozefit ne qender te Stublles
Krishti ne Kosove, pikture e nje piktori arumun nga Poradeci
Krishti ne Kosove, pikture e nje piktori arumun nga Poradeci

Shqiptaret e Bukureshtit para kishes shqiptare (1938)
Shqiptaret e Bukureshtit para kishes shqiptare (1938)