Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Refik Hasani: Apel për regjistrim sa më masovik

| E shtune, 24.09.2022, 02:54 PM |


Nē Serbi është regjistrimi i rregullt i popullsisë të ekonomisë familjare dhe banesave që ishte planifikuar të zhvillohet në vitin 2021,

DHE

Do të mbahet nga data 1 deri më datën 31 Tetor 2022

Në këtë regjistrim ēshtē interes jetik   të marrin pjesë edhe shqiptarët që jetojn në Vojvodin e Serbi  që nënkupton  Shqiptarët në Rajonin e Sangjakut dhe Krahinën Shqiptare që përfshin

Medvegjën, Bujanocin e Preshevën.

Apeloj qē gjithē shqiptarët masovikisht t'i përgjigjen këtij regjistrimi, pasi regjistrimi do të bëhet përmes numrit personal dhe pavarësisht a jan rezident apo jo rezident.

19.09.2022