Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Valon Kurtishi: Gjenocidi s'ka brirë!

| E merkure, 29.12.2021, 07:10 PM |


Valon Kurtishi:

Vetem 5 vitet e fundit nga Shqiperia jane larguar 530, 000 mije shqiptare etnike; edhe njehere pakez me qarte dhe me shkrim, "peseqind e tridhjete mije" shqiptare etnike, ose 1/5 e popullsise rezidente dhe per me shume, pjesa me vitale e shoqerise;  kete s'ia ka bere Shqiperise ASNJE pushtues i huaj sado i tmershem qofte ne 600 vitet e fundit te historise sone tragjike; ne nderkohe jane futur ne Shqiperi, ilegalisht e legalisht reth 18, 000 mije (tetembedhjete mije) aziate dhe afrikane te kombesive te ndryshme, me cilesi dhe me status te ndryshem juridik; disa mijera madje kane perfituar edhe shtetesine shqiptare me nderhyrjen e oligarkeve te ndryshem mafjoze qe duan te shfrytezojne krahe te lire pune nga bota e trete, me roga minimale nen 100 euro (per kete qellim ne menyre krejtesisht sekrete dhe abuzive pa pyetur kombin titullar shqiptar ne referendum, socialistet ne pushtet kane ndryshuar edhe Ligjin per Shtetesi te RSH) ; keshtu ngadale dhe ashtu si pahetuar behet zevendesimi etnik i popullsise shqiptare dhe desovranizimi i Shqiperise; me nje fjale, eshte duke u realizuar DESHQIPTARIZIMI i shtetit kombetar shqiptar, endrra shekullore e armiqve tane; qeverisje tamam 'europjane' dmth, eshte duke e 'menaxhuar' bajagi mire vetevrasjen kombetare; gjene si tha kryeministri, 'po ca halli keni ju mo, gjithe bota emigrojne'...

GJENOCIDI ska brire.