Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Edison Ypi: Lediana Fratari - Princesha që unë do votoj

| E premte, 16.04.2021, 07:57 PM |


Edison Ypi:

Lediana Fratari

Princesha që unë do votoj, dhe lus të gjithë ta votojnë.

Më e merituara e të gjithave kandidaturave.

E fisme.

Inteligjente.

Elokuente.

Energjike.

Serioze.

E shkolluar.

E qytetëruar.

E bukur.

E ka bërë Zoti me dorën e vet.

As Djalli s'ka çfarë thotë kundër saj.

Vizitoni: https://www.facebook.com/fratarilediana