Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Ramush Haradinaj: Arbën Xhaferi mbetet udhërrëfyes i brezave!

| E diele, 24.01.2021, 05:52 PM |


Ramush Haradinaj:

Arbën Xhaferi u lind 73 vite më parë.

Gjithë jetën ia dedikoi të drejtave të ligjshme të popullit tonë.

Veprimtar, atdhetar dhe politikan, që dëshmoi se identiteti ynë, e drejta jonë, janë para çdo interesi tjetër.

Ai mbetet udhërrëfyes i brezave!

RH