Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Nebil Çika: Çnderimi i Skraparit!

| E shtune, 23.01.2021, 08:54 PM |


Çnderimi i Skraparit!

Nga Nebil Çika

Shpallja "Qyetar Nderi" nga bashkia Skrapar i xhelatit komunist Spartak Braho eshte fyerje per viktimat e komunizmit dhe cnderim per cdo qytetar normal te kesaj bashkie. Skrapari ka nxjerre ne histori burra te shquar te cilet poshtrohen sot zyrtarisht  duke pasur te njejtin titull me kete llum te shoqerise. Pres reagim publik nga cdo skrapali antikomunist dhe me nder e  dinjitet qe nuk pajtohet me kete poshtrim te radhes nga komunistet.