Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Këngëtari i mirënjohur, Selami Kolonja: Edhe unë jam Çam!

| E hene, 11.01.2021, 10:37 AM |


Selami Kolonja:

Çamëria një plagë shqipëtare, një brengë e rënduar, një mall i pashuar, një poezi e pambaruar, një këngë e pakënduar!

Do ishim bosh në shpirt pa ngritur çështjet institucionalisht për këtë kauzë  të shenjtë dhe të shtrenjtë kombëtare.

Ashtu siç bënë rilindasit tanë një shekull më parë, ashtu bënë edhe intelektualët dhe  patriotët tanë.

30  vite më parë themeluan   shoqatën atdhetare  "Çamëria", ngritën shumë tribuna, konferenca e debate për një krah të këputur të shqiponjës  Shqipëtare.

Edhe unë jam Çam!

Çamëria një plagë shqipëtare , një brengë e rënduar, një mall i pashuar, një poezi e pambaruar ,një këngë e pakënduar  !...

Posted by Selami Kolonja on Monday, January 11, 2021