Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Anton Berisha: Lamtumirë aristrokrati i arsimit shqiptar!

| E shtune, 10.10.2020, 02:00 PM |


Anton Berisha:

Lamtumirë  aristrokrati i arsimit shqiptar!

Sahere qe zhgenjimi deri ne dhimbje mund te na kete kapluar ne krahasimin e pedagogëve europiane me pedagoget bashkekombas, nje prehje e ngushellim kemi gjetur ne emra te veçante, e profesori Ali Dreshaj ishte gjithmone aty.

I urte, i drejte, kompetent e serioz ne spjegime e ne komunikim, i afert e mirekuptues, me nje kulture vjeneze, i ka dhene kuptimin e mirefillte arsimit, t’ue shndërrit ne mjegullnajën e ketyre dekadave.

Nje model i persosur pedagogu dhe njeriu.

***

Nuk pushove kurre së mësuari, as keto dite, por ja qe jeta, ne limitet e saj, te dergoi pernjehere ne pushimin e pasosur dhe ne qetesine tende te pertejshme.

Falemnderit dhe lamtumire profesori yne dashtun!