Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Saimir Lolja: Përjetësia e gjuhës shqipe që nga fillimi

| E shtune, 06.06.2020, 05:40 PM |


PËRJETËSIA E GJUHËS SHQIPE QË NGA FILLIMI

(Sa e vjetër është gjuha shqipe dhe pse?)

Nga Saimir A. Lolja

LEXOJENI DHE SHKARKONI KETU:

http://www.zemrashqiptare.net/PDF/Lolja-Perjetesia-gjuhes.pdf