Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Fritz Radovani: ''Kur t'merzitet jeta?!''

| E shtune, 06.06.2020, 11:00 AM |NGA FRITZ RADOVANI:

VIRUSI  PYET  PO  KET  A  E  DINI,

“KUR  T’ MERZITET  JETA ?!”

1989  TIENANMEN  KINA…

5 QERSHOR 1989...

GJITHË BOTA I KISHTE SYTË TEK KY DJALË TRIM !

TË GJITHË ISHIM SHTANGË PARA TV DHE PRITSHIM KUR TANKU PO FILLON ME ECË…

EDHE KINEZI ATE PO PRITTE…“I ISHTE MERZITË JETA !”

ISHTE GJYSA E BOTËS QË PO PRITTE ECJEN E TANKUT !

E, SA NANA ME ZEMER T’FIKUN PRITSHIN ME PA TMERIN ?

E SA TË RINJË E TË REJA VESHTRONIN ZHURMEN..?!

PO, AJO NUK PUSHONTE… VAZHDONTE EDHE MA FORT…

AS DJALI NUK LËVIZTE… PRITTE SHTYPJEN E TANKUT…

KJO ISHTE SHTYPJE MA E LEHTË SE AJO E KOMUNIZMIT !

NDOSHTA, MA E LEHTË SE, PLUMBAT NDER PIRAMIDA…

E SE ATA, PRANË TELAVE RRETHUES TË KAMPEVE…

KET ZHURMË PERSËRITË EDHE “RILINDJA” KOMUNISTE!..

KY PRA ASHT KOMUNIZMI… KUJTONI KET DJALË TRIM!..

Melbourne, 5 Qershor 2020.