Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Deklaratë e Sh.B.A-ve për vendimin e Gjykatës Kushtetuese

| E enjte, 28.05.2020, 10:12 PM |


Shtetet e Bashkuara u bëjnë thirrje të gjitha institucioneve dhe partive politike të zbatojnë vendimin e sotëm dhe të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës. Ne kërkojmë nga të gjithë liderët të punojnë së bashku për një tranzicion të rregullt në interes të paqes, stabilitetit dhe prosperitetit për të gjithë qytetarët e Kosovës.

https://xk.usembassy.gov/sq/deklarate-e-sh-b-a-ve-per-vendimin-e-gjykates-kushtetuese/