Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Shkolla arbërore e themeluar në shtatorin e vitit 1443

| E diele, 08.03.2020, 01:13 PM |


Me rastin e 7 Marsit ditës së mësuesit/es po e sjellë këtë dëshmi (G.A. e Storica,P.S.,V.L,G,Venezia, MDCCCLII) ku flitet mbi themelimin dhe hapjen e shkollës arbërore në shtatorin e vitit 1443, e që mund të konsiderohet si shkolla e parë e themeluar për atë kohë.

Gjon Keka