Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Alma Lama: Faji i deshtimit i takon Levizjes Vetevendosje

| E enjte, 26.12.2019, 02:01 PM |


Alma Lama:

Faji i deshtimit per te krijuar nje marreveshje qeverisese per kater vitet e ardhshme i takon Levizjes Vetevendosje.

Nuk mund ta trajtosh me nencmim ate me te cilin kerkon bashkepunim, ne asnje fushe te jetes, as ne politike.

Per me teper qe numri i votave eshte afersisht i njejte.

Postet ndahen sipas rendesise dhe peshes se tyre. Ne Republiken e Kosoves, peshen kryesore e ka kryeministri.

Tendenca per manipulimin e publikut nepermjet mediave sherbetore qe kane synim ndonje post ministror apo interesa financiare eshte e ulet dhe kunderproduktive. Por nuk eshte e re.

Edhe mungesa e tradites demokratike eshte evidente, por nuk duhet te sherbeje si justifikim per deshtimet per t’i dhene vendit nje qeveri normale, pasi mrekullira nuk pret askush.

Por gjithsesi, une mendoj se eshte me mire te mos nenshkruhet marreveshje, sesa te mos respektohet me pas, pasi e kemi shembullin e nje partie qe nuk e respektoi mareveshjen dhe tani askush nuk do partneritet me te.