Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Luan Kalana: 'Shqiperine do e bejne shqiptaret!'

| E hene, 12.08.2019, 05:19 PM |


Luan Kalana

“SHQIPERINE DO E BEJNE SHQIPETARET !”

...“Mos na i qani hallet,Shqiperine do e bejme vete ! “

U shkul bota se llofosuri me trumpeta,TV e gazeta,

-O bo bo Shqiperine c’e ka gjet, t’i shpetojme,

nga nje “sunam” shqipetaret  duan te mbyten vete,

“ne fshehtesi”-o burra t’i perlajme,tani jane te percare.

-Mja derdelliset ,nuk duam “nderhyrejn” tuaj,

Shqiperine do e rregullojme vete,jemi aq te zote,

me protesta,me mitingje,ato jane pune te Partive,

muk ngaterohet populli,mos e hidhni ne lufte civile.

-Edhe ju “mediat”  kokekrisura shqipetare,

vetem te mbijetoni  si biznese tregetie ,

mja i futet spica lirise,rrotes te historise,

mos nxisni hakmarrjet vellazerise shqipetare.

Ju lidert e partive,qe po trokisni dyerve te botes,

per te shpetuar parate ,fronat dhe karriket,

mja u kthyet ne lypsare,i zbathet e breket,

hajdeni te mblidheni si nje familje,si na ka hije.

Ju mergimtare te mallosur qe rrobetoheni ne bote,

mos u merakosni,mos u percani ne dhe te huaj

bashkohuni,mos u lidhni me interesat e partive,

se keshtu,ju moralisht na perkrahni e na nderoni.

Ne e dime ,jemi aq te mencur,te vjeter e te rinj,

per Atdheun do mblidhemi bashke ne nje sofer ,

larg nga “kokat e nxehta”,do theresim urtesine,

te begatojme Shqiperine,model ne Europe !