Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Dhimitri Pojanaku: Stinë të çmendura

| E shtune, 15.06.2019, 07:50 AM |


Dhimitri Pojanaku

STINË TË ÇMENDURA

Dimri,

Shiritzi në krahun e djathtë,

Qan si grua shtegut të dhive.

Pranvera,

Tëmthave,

Thinjet.

Vera,

Kokëqethura e çmendinës,

Luan mbi varre,

Krejt lakuriq.

Vjeshta,

Ndërkryer,

Dhjetë pash nën dhe'

Floririn fsheh.