Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zymer Mehani: Kërko çfarë të duash!

| E shtune, 11.05.2019, 08:47 AM |


Zymer Mehani

KËRKO ÇFARË TË DUASH!

O vëlla,

kërko çfarë të duash!

Fjalë,

Besë,

Dashuri,

Shpresë !

Çfarë të duash,

vëlla kërko!

Respekt,

Nder,

Punë,

Vlerë!

Nëse je i pagjumë

Në krahë të përkund unë

I etur nëse je

Me lotë etjen unë ta deh

Dhe vetmi nëse ndjen

Për shok vargun tim e gjen

Gjithçka,

vëlla më kërko,

Veç kombin kurrë mos e moho

As atdheun mos e braktis

Mos i shërbe kurrë pabesisë