Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës: Njoftim

| E merkure, 20.03.2019, 06:45 PM |


Dashamirët e artit letrar bëhen me dije se nesër, në orën 12, në Institutin Albanologjik të Prishtinës, organizohet një takim letrar në shenjë të 21 Marsit - Ditës botërore të poezisë. Me këtë rast do të paraqiten disa punime dhe diskutime, si dhe do të lexojnë krijimet e tyre poetike disa anëtarë të LSHK-së.

Kryesia e LSHK-së