Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Ku mund t'i gjeni "Kalorësit e Dardanisë"?

| E premte, 01.02.2019, 08:43 PM |


Ku mund ta gjeni romanin "Kalorësit e Dardanisë"?

Shtëpia botuese "Titanic" informon:

"Romanin "Kalorësit e Dardanisë" të Gani Mehmetajt mund ta gjeni në libraritë: "Artini" afër Institutit të Albanologjisë, "Dukagjini" e Gjon Buzuku", në qendër të qytetit dhe në libraritë e vogla të Sheshit "Nëna Terezë". Jashtë qytetit në restorantin : "Gërmia" në Gërmi.

Në Tiranë kërkojeni të libraria "Adrion" përballë shtatores së Gjergj Kastriotit.

Numri i telefonit: 049 905 477