Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Lekë Mrijaj: Reperi shqiptar Aggro, nga Norvegjia sapo doli me videoklipin e tij më të ri

| E marte, 20.11.2018, 08:00 PM |


Reperi shqiptar Aggro, nga Norvegjia sapo doli me videoklipin e tij më të ri

Shkruan: Lekë Mrijaj

Reperi Aggro, sapo doli me videoklipin e tij me të ri i cili në mes tjerash ky reper shqiptar nga Norvegjia tha se me këngën: Nostalgji ( të titulluar ), të cilën e ka lansuar sot, ai i ka të realizuara edhe disa këngë të tjera, por ka vendosur që këtë fundvitë të e perfundoj me diçka rep ritmike.

Njëkohësisht tha se i kam të realizuara edhe disa rep hite të tjera shqiptare por kam vendosur që ato top hite të publikohen më vonë, ndërsa sot vijë me këngën Nostalgji, tha në fund të fjalës së tij reperi i mirënjohur shqiptar Aggro, i cili këngës ia realizoj edhe videoklipin e kompletuar.

Për muzikën dhe orkestrimin është kujdesur "Vizion Records", teksti Agron dhe Driton Beqiri.

Veç këtij projekti Aggro është duke punuar edhe rreth një albumi tjetër të rep muzikēs.