Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Mehmet Musa: Pushoi së rrahuri zemra e shqiptarit të madh

| E diele, 29.07.2018, 06:09 AM |


Adem Demaçi e Mehmet Musa

Kete fund-korrik pushoj së rrahuri edhe zemra e shqiptarit më të madh që ka nxjerrë gjysma e truallit Shqiptar të okupuar nga serbosllavia atdhetari, ideologu dhe arqitekti i lëvizjëve revolucionare për çlirim dhe bashkimin e katër vilajeteve të Shqipërisë natyrale në një shtet e me një pushtet, Adem Demaçi!

Prandaj shokë dhe vëllezër kjo datë dhe kjo ditë le të na shërbej si kushtrim për të realizuar në praktikë teorinë e këti profeti të shqiptarisë,sepse ai është i gjallë ,aj na përcjellë,vezhgon e shiqon veprimet tona si për ata që përpiqën për ta vazhduar rrugën e Tij,si për ata që përpiqën për ta penguar rrugën e Tij!!!

Adem Demaçi nuk vdes kurrë aj jeton gjersa planeti jonë të shëndrrohet në zjarr!!!

I lumi populli shqiptar që pat në mesin e tij një diell për ti bërë dritë atdheut dhe popullit shqiptar shtatë milion sot e mot!!!

Mehmet Musa, Gjermani