Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Tre vjet... si tri ditë

| E premte, 02.06.2017, 09:30 PM |


TRE VJET... = SI TRI DITE

-Foto-kujtim nga USA-

Nga Zeqir Lushaj

Mire thotë ajo kenga e vjeter se "Vitet ikin porsi lumi...". Plot sot tre vjet mbas rreth dy dekada ne Amerike, i percjellë nga miq e shokë hypa avjonit e nga brigjet e Hudsonit perballe Manhatanit gjigand zbrita ne token time stergjyshore e u vendosa ne breg te Adriatikut ball Lezhes se Gjergj Kastriotit.

Tre vjet si tri dite. Ndaj sot po dua ti kujtoj miqte e shoket e matanë oqeanit me një foto kujtim te atyre diteve, thjeshte se mos mendojne qe 'i harrova".

 

Në foto: nga e majta në të djathte: Fadil Palushi, Naim Bici,Man Lushaj, Dr Jahë Lushaj, Zeqir Lushaj, Besim Hereni, Ismet Nela dhe me goten në dorë (djathtas) Gëzim Onuzi, ndërsa, poshtë, ulur, Gëzim Ymaj.


Zeqir Lushaj: Lamtumirë Amerikë:

http://www.zemrashqiptare.net/news/id_36611/