Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Liber i ri nga autori Gjon Keka: "Roli Politik dhe ushtarak i shtetit te Arberit- qeverisja e Gjergj Kastriotit"

| E premte, 31.07.2015, 09:37 PM |


Liber i ri me autor Gjon Keka me titull "Roli Politik dhe ushtarak i shtetit te Arberit- qeverisja e Gjergj Kastriotit" botuar nga shtepia botuese Botart.

Ne kete liber Autor pervec studimit mbi shtetin e arberit dhe lidershipin e Gjergj Kastriotit ofron edhe Dokumente arkivore, leterkembime diplomatike dhe shume Dokumente tjera me vlere per historine e Shqiperise europiane.

Libri eshte nje vlere e shtuar ne historiografine shqiptare dhe akademike dhe sigurisht se do t'i hyje ne pune edhe universiteteve dhe studenteve te historise dhe shkencave politike.