Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Libri "Thesari Kombëtar 4", doli nga shtypi

| E merkure, 17.06.2015, 06:40 PM |


Kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (ShShAShS-së), Hysen Ibrahimi njofton se sot doli nga shtypi ”Thesari Kombëtar 4” të cilën e shtypi Shtypshkronja Printing Press, në Prishtinë.

Promovimi i librit do të bëhet si vijon:

Më 23 korrik do të promovohet në fshatin Mazhiq, Mitrovicë, me fillim në ora 12:00

Më 25 korrik në Bibliotekën Kombëtare Universitare në Prishtinë, me fillim në ora 12:00

Më 30 korrik në Harilaq/Fushë Kosovë, me fillim në ora 12:00

Më 1 gusht në Pejë, me fillim në ora 12:00

Më 7 gusht në Dibër, me fillim në ora 17:00

Hysen Ibrahimi,

Kryetar i SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani”