Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Një shekull dashuri (Nënë Tereza)

| E shtune, 27.12.2014, 06:53 PM |Një shekull dashuri - by L.Q. ZGJOHU! me rastin e 100 vjetorit të Nënës Terezë

Këndojnë: Selami Kolonja, Leonora Poloska, Adrian gaxha, Besiana Mehmedi, Mustafa Imeri, Laura Krliu, Berkan dhe Valon Suma...