Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Lumturi Ymeri Bersava: Klithma fryme

| E diele, 21.12.2014, 05:12 PM |


Doli në qarkullin Vëllimi i katërt poetik i poetes Lumturi Ymeri Bersava, nga shtëpia botuese “ADA”, Tiranë.

Ky vëllim ka 112 faqe, dhe ISBN: 978-9928-193-38-4…

Libri kushton 500 Lekë.