Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Imazh i pabotuar i Gjergj Kastriotit, 1687

| E hene, 08.12.2014, 08:44 PM |


Nje imazh i pabotuar me pare i Gjergj Kastriotit Skenderbeut i vitit 1687. Shihet qarte se ky njeri i madh, ky vizionar dhe strateg ishte flaka e gjeniut ne fushen e betejes kunder te keqes, kunder barbarise se sulltaneve dhe perandorise se eger osmane.

Eshte po ky personalitet mbikohor i kombit tone arbnor europian qe historia e ka rrethuar me aureolen e madheshtise.