Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Stema e Gjergj Kastriotit

| E hene, 20.10.2014, 06:45 PM |


Nje nga stemat e  Gjergj Kastriotit dhe kurora qe tregon qarte se ai ishte mbret i Arberise europiane.Kjo stem eshte shkeputur nga libri i autorit mbi Stemat e pergjithshme (allgemeines Wappenbuch) botuar ne vitin 1868.