Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Prodhimet blegtorale në “Histori Shqiptare”

| E enjte, 02.10.2014, 05:22 PM |


ABC News në zonat e Hasit, Mokrës dhe Karaburunit

"Histori shqiptare" ka udhëtuar drejt zonave të Hasit, Mokrës dhe Karaburunit. Alma Çupi në “Histori Shqiptare” tregon sesi, po ringrihet prodhimi i produkteve ekskluzive blegtorale, aty ku mendohej se nuk kishte as banorë.