Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Elida B...

| E premte, 26.09.2014, 08:52 PM |


ELIDA B…

-Miqësisht…-

Nga: Zeqir Lushaj

 

Analistja e shquar dhe poetja Elida B...

-Zvicer,  Shtator 2014-

 

…!

Qe’ pra nusja Buçpapaj,

Qe’ pra Elida B…,

Të gjithë ne vjetrohemi

Poetja …, rinore rri!

 

…!

Ku është sekreti,

(Skenderi ... apo Ajo?)

Qendrojnë të dy krahët,

Dhe … Zvicra i flakëro.

-Nga Albania, fund-Shtator 2014-