Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Agim Gashi: Lajmërim për ngushëllime

| E marte, 05.08.2014, 08:04 PM |


AGIM GASHI

FAMILJA GASHI NGA LIPJANI, SUEDIA DHE GJERMANIA

NJOFTOJNË

Njoftojmë të gjithë farefisin, miqtë, shokët dhe dashamirët se me rastin e ndarjes nga jeta të më të dashurës sonë

SHQIPE GASHI-HOXHA (24.09.1971-02.08.2014), caktojmë ditët e ngushllimit-të pamit më datat 08.09 dhe 10 gusht 2014 (ditët e premte, e shtune dhe e diele).

Ceremonia e ngushllimeve-të pamit mbahet në Lipjan. Rruga "Haxhi Kleçka" pn.

Të interesuarit mund të njoftohen edhe përmes telefonave: 044-20 20 88, 044- 25 09 99 dhe 044- 61 03 33.

Pjesmarrja Juaj është nderim dhe ngushllim për ne.

FAMILJA GASHI: LIPJAN-Suedi-Gjermani.