Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Edhe Amerikës i mungon diçka!

| E enjte, 20.03.2014, 07:58 PM |


EDHE AMERIKËS I MUNGON DIÇKA!

 

Nga Zeqir Lushaj

 

Erdhën,

Këtu anglezët,

Tash qindra vjet.

 

Lan gjuhën e tyre,

Dhe shkuan,

Në shtëpi të vet.

 

Sot,

Kolonia e dikurshme,

Supërfuqi e vetme e botës.

 

Edhe Amerikës,

I mungon diçka…!

Aaaah (!)

– Gjuhë e Nanëlokes!!

-------

-Nga libri “Vdekja e varreve”-