Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Xhavit Leci: Njoftim për të pame

| E merkure, 15.01.2014, 07:00 PM |


Njoftim për të pame

Lajmërojmë vdekjen e  babait tonë të dashur,

Hamdi Leci ( 14.04.1926 - 31.12.2013)

nga fshati Gmicë, Komuna e Kamenicës, me vendbanim në Kamenicë.

Njoftojmë të afërmit, miqtë, farefisin, dashamirët dhe të njohurit tanë

se me datë 19. 01. 2014 ( e dielë ), nga ora 9.00 deri në ora 17.00, hapim të pame.

Pjesëmarrja e juaj është ngushëllim dhe respekt për ne.

Adresa:

Klubi Shqiptar “Rugova” në Frauenfeld - Zvicër

Juch Str.27,- 8500 Frauenfeld

Telefoni i gjepit: 0041,-  078 863 61 65

I biri i Hamdiut, Xhavit Leci

CH - Horgen, 13.01.2014