Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Promovim: Engjëll Koliqi - Miku i Madh i Shqiptarëve

| E marte, 17.12.2013, 07:14 PM |


Eksilencë!

Kam kënaqësinë, që në emër të Forumit Imazh&Media, të ju ftoj në Festivalin e XI Ndërkombëtar të Imazhit Shqiptar, ku promovohet libri im “MIKU I MADH I SHQIPTARËVE” i Lumturuari Papë Gjon Pali II, të mërkurën më 18 dhjetor 2013, në ora 11, në lokalet e Akademisë së Shekncave të Shqipërisë, në Tiranë. Me këtë rast, Papës Gjon Pali II, do t’i jepet post-mortum Çmimi Ambasador i Imazhit Shqiptar në Botë, që pretendojmë ta pranojë ishe sekretari i Tij personal, Kardinali i Krakovës Eminenca e Tij Stanislaw Dzivisz.

Pjesëmarrja juaj nderon Mikun tonë të madh – të Lumturuarin Gjon Pali II, Imazhin Shqiptar,  edhe mua si autor. Referencat duhet t’i kenë: redaktori i librit Naim Kelmendi, recensentët Dr Don Lush Gjergji, dhe Visar Zhiti dhe ndonjëri nga ipeshkëvinjtë shqiptarë.

Në emër të Forumit Imazh&Media dhe të Presidentit të Forumit Sci Dr Astrit Memia, ju dëshiroj mirëseardhje!!!

Autori Engjëll Koliqi