Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Bruksel: Tubim përkujtimor kushtuar Gani Azemit

| E marte, 10.12.2013, 06:35 PM |


N J O F T I M

Dega e LDK-së për Beneluks mbanë tubim përkujtimor kushtuar Gani AZEMIT.

Dega e Lidhjes Demokratike të Kosoves për Beneluks në Bruksel në shenjë nderimi dhe respektimi me rastin e njëvjetorit të vdekjes së veprimtarit, e diplomatit GANI AZEMI organizon akademi përkujtimore.

Tubimi mbahet të dielen e ardhshme me 15 dhjetor 2013, Salla Stadium1, adresa :1, Avenue du Sippelberg, 1080 Bruxelles (Sint-Jans-Molenbeek) dhe fillon prej ores 15h00....

Me këtë rast ftohen bashkatdhetarët, miqtë dhe të afërmit që të marrin pjesë në këtë përvjetor kushtuar Gani AZEMIT, ku do të flitet me pietet për veprimtarinë atdhetare të tij, njëherit tubimi do të pasurohet edhe me recitale.

Për informata më të hollësishme, kontaktoni në numrin e celularit : +32(0)477 57 39 83

Me respekt,

Komisioni organizativ