Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Bedri Tahiri: Prehu nё Pёrjetёsi

| E merkure, 13.02.2013, 07:39 PM |


Bedri TAHIRI

PREHU NЁ PЁRJETЁSI

(Profesor Fadil Sulejmanit)

Mbrёmё fort mё therri zemra
Nga lajmi i hidhur  nё TV- e
Profesor, pse aq papritur
Ike me vrap e na le?!

Nё gjimnaz mё dhe latinisht,
Gjatё studimeve morfologjinё,
Fjalёt i gjurmoje nё rrёnjё
Çdo orё ua bёje autopsinё.

Sa herё me nxёnёsit e mi
Mёsojmё nga Praktikumi yt
Do tё kujtojmё, i nderuar:
Prehu i qetё  nё Pёrjetёsi!

Galicё, 12 shkurt 2013