Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Simpozium në Preshevë

| E merkure, 21.11.2012, 06:28 PM |


L  A J M Ë R I M

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE  E LUGINËS SË PRESHEVËS ME SELI NË PRESHEVË ORGANIZON

SIMPOZIUM SHKENCOR

TEMA : “LUGINA E PRESHEVËS NË LËVIZJEN SHQIPTARE GJATË HISTORISË”

NË SHËNIM TË 100 VJETORIT TË PAVARËSISË.

SIMPOZIUMI MBAHET MË 23-24 NËTOR  2012, DUKE FILLUAR NË ORA 11, NË SALLËN E KUVENDIT KOMUNAL TË PRESHEVËS

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE I FTON ANËTARËT E SAJ DHE QYTETARËT E LUGINËS SË PRESHEVËS DHE MË GJËRË QË TË MARRIN PJESË NË SIMPOZIUM.

JU MIRËPRESIM

PRESHEVË, MË 20 NËNTOR.2012

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE

NË PRESHEVË