Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Njoftim për të pame për Brahim Berishën

| E merkure, 07.11.2012, 06:25 PM |


Me dhembje e pikellim, i njofojm te gjithe Miqet,Shoket dhe Mergimtaret ne Essen dhe me gjere se hapim te pame per Brahim Berishen.

Ngushllimet i presim te Shtunen, me 10.11.12, ne Adresen:

Kothagen52a, 45239, Essen-Werden

Dhe te Dielen, me 11.11.12,Ne Adresen:

Heidhauser str 64,45239,Essen-Werden

Info.

Arsim Berisha
Tel:o2o1-401904 dhe
Mob:01577-1472082