Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Femrat islamike pergatiten per sulme terroriste

| E diele, 28.10.2012, 06:55 PM |


Ne te gjithe boten myslimane femrat trajtohen si njerez te kategorise se dyte. Qe me lindjen e saj mbahet zi dhe mallkohet. Pergjate rritjes trajtohet si vegel per tu perdorur. Por, pa u rritur akoma (femije) eshte e detyruar te martohet me dike qe pelqejne meshkujt e shtepise dhe jo ajo!

Femra eshte e pafuqishme dhe duhet zbatoje urdherat e meshkujve, prandaj ekzistojne edhe ''Brigada Burkash'', sic mund ti shikoni ne videon e meposhtme: femra te mbuluara qe sterviten per te perdorur arme automatike, snajpera dhe granate hedhesa - per te sulmuar Perendimin ne emer te organizates terroriste islamike al-Qaeda.

Ilir Dardani