Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Alba Life: Intervista me Drejtorin e TV Kultura Shqiptare, z. Belliu

| E shtune, 27.10.2012, 09:03 AM |


Ne kuadrin e 100 Vjetorit te Pavaresise dhe 15 Vjetorit te TV Kultura Shqiptare, po japim intervisten e Drejtorit dhe Producentit te ketij TV plot sukses ne Amerike, z.Adem Belliu marre nga TV Alba Life, New York.
Te interesuarit mund te shtypin me poshte
http://www.youtube.com/watch?v=wStOXyyLA-s&feature=youtu.be
Ju faleminderit,
Kozeta Zylo, New York