Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Agim Vatovci: Votoni për Rona Nishliun në Eurovizion

| E enjte, 24.05.2012, 04:06 PM |


A jan gjallë  kunë shqiptaret o hej

 

Të dashur bashkëatdhetar kudo që jeni në Shqipëri, Evropë, Amerikë, Australi ejani e ti gëzohemi sukseseve të këngëtares sonë zonjushës Rona Nishliut nga Mitrovica, mbesës së Qerime Shote Galicës dhe një herit motrës së Majlinda Kelmendit.

 

Se di se sa jeni të vedishëm se kurrën e kurrës nuk na u ka nevojitë ndihma e juaj o vllëzer e motra se sa diten e Shtunë ku në Azerbejxhan, në qytetin e bukur Baku, motra e jonë e prezenton vleren kulturore gjithë shqiptare.

 

Ju bëjë apel as mos hani e as mos pini por Rona Nishliun me mesashe votoni. Ata/ato që i gëzohen sukseseve të kësaj dive të muzikës sonë kombtare zoti i bekoftë, prej telasheve i shpëtoftë, shëndetin ia shtoftë atij dhe familjes së tij.

 

Ju don Agim Vatovci

nga Vushtrria e Hasan Prishtines.

 

Prishtinë

24.05.2012